crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Home
 About the project
 FAQ
 Contact
4 gif
Browsing
Basic search
Advanced search
Statistical data
Other bibliographies
Similar projects
 Catalogues and databases

Bibliographic record number: 997510

Journal

Authors: Galić, Kata; Ščetar, Mario; Kurek, Mia
Title: Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost
( Influence of the traditional way of packing meat on its shelf life )
Source: Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) 21 (2019), 2; 142-146
Paper type: pregledni rad
Keywords: meso, pakiranje, rok trajnosti
( meat, packaging, shelf life )
Abstract:
Kako bi se odabrao optimalan ambalažni materijal bitno je poznavanje karakteristika proizvoda važnih za očuvanje kvalitete i sigurnosti te poznavanje čimbenika koji mogu utjecati na povećanje trajnosti upakiranog proizvoda.
Original language: hrv
Category: Expert
Research fields:
Food processing technology
URL: http://www.meso.hr/
URL cjelovitog rada:
Journal in electronic form only:: NE
Google Scholar: Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost
Contrib. to CROSBI by: Mario Ščetar (mscetar@pbf.hr), 24. Tra. 2019. u 11:21 sati



Print version   za tiskati


upomoc
foot_4