crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 105451

Disertacija

Autor: Godek, Josip
Naslov: Križevački sir-autohtoni proizvod Koprivničko-križevačke županije
( Cheese of Krizevci - auchthonous product of Koprivnica-Krizevci County )
Vrsta: magistarski rad
Fakultet: Agronomski fakultet
Sveučilište: Sveučilište u Zagrebu
Mjesto: Zagreb
Datum: 26.3.
Godina: 2001
Stranica: 74
Mentor: Lukač-Havranek, Jasmina
Neposredni voditelj: Lukač-Havranek, Jasmina
Ključne riječi: svježi križevački sir; standardizacija
( Križevac cheese fresh; standadization )
Sažetak:
nema
Projekt / tema: 178882
Izvorni jezik: HRV



  Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4