crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 105595

Disertacija

Autor: Vujčić, Teo
Naslov: Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja
( Influence of the yoghurt type culture and different temperature on the keeping quality )
Vrsta: magistarski rad
Fakultet: Agronomski fakultet
Sveučilište: Sveučilište u Zagrebu
Mjesto: Zagreb
Datum: 19.02.
Godina: 2002
Stranica: 62
Mentor: Lukač-Havranek, Jasmina
Neposredni voditelj: Lukač-Havranek, Jasmina
Ključne riječi: jogurt; kultura; održivost kvalitete;
( yoghurt; type of culture; keeping quality )
Sažetak:
nema
Projekt / tema: 178882
Izvorni jezik: hrv



  Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4