izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja (CROSBI ID 336081)
Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)
Vujčić, Teo
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja / Lukač-Havranek, Jasmina (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Vujčić, Teo
Lukač-Havranek, Jasmina
hrvatski
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja
nema
jogurt; kultura; održivost kvalitete;
nije evidentirano
engleski
Influence of the yoghurt type culture and different temperature on the keeping quality
nije evidentirano
yoghurt; type of culture; keeping quality
nije evidentirano
Podaci o izdanju
62
19.02.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove