Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja (CROSBI ID 336081)

Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)

Vujčić, Teo Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja / Lukač-Havranek, Jasmina (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Vujčić, Teo

Lukač-Havranek, Jasmina

hrvatski

Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja

nema

jogurt; kultura; održivost kvalitete;

nije evidentirano

engleski

Influence of the yoghurt type culture and different temperature on the keeping quality

nije evidentirano

yoghurt; type of culture; keeping quality

nije evidentirano

Podaci o izdanju

62

19.02.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda