crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 343957

Zbornik radova

Autori: Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Tušak, Dubravka
Naslov: Extruded Blends of Corn and Soybean Flours as Source of Proteins in Bakery Products
Izvornik: Proceedings of 2nd International Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries
Skup: 2nd International Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries (2 ; 2006)
Mjesto i datum: Saltillo, Meksico, 16.-18.10.2006.
Ključne riječi: cereal; soybean; protein; baguette; extrusion
Sažetak:
The addition of extruded blends of corn (CF) and soybean flour (SBF) on nutritional quality of baguettes was investigated. The baguettes were prepared from extruded corn/soybean blends and white wheat flour in four different proportions (30, 40, 50 and 60 % of extruded blend) with addition of salt, yeast and water. All baguettes had high protein content, more than 14.5 % and improved amino acid composition.
Vrsta sudjelovanja: Poster
Vrsta prezentacije u zborniku: Cjeloviti rad (više od 1500 riječi)
Vrsta recenzije: Međunarodna recenzija
Projekt / tema: 058-0581846-2810
Izvorni jezik: ENG
Kategorija: Znanstveni
Znanstvena područja:
Prehrambena tehnologija
Upisao u CROSBI: dcuric@pbf.hr (dcuric@pbf.hr), 8. Svi. 2008. u 10:55 sati



  Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4