crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 517370

Zbornik radova

Autori: Krička, Tajana; Mužic, Stjepan; Voća, Neven; Janječić, Zlatko; Jurišić, Vanja; Matin, Ana; Brlek, Tea; Bilandžija, Nikola; Bedeković, Dalibor; Ćurić, Duška; Galić, Kata; Novotni, Dubravka; Mas, Nora; Horvat, Željko
Naslov: Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha
( Nutritional and technological utilization of old bread )
Izvornik: XVIII Međunarodno savjetovanje Krmiva 2011: Knjiga sažetaka / Lulić, Slavko (ur.). - Zagreb : Krmiva d.o.o. , 2011. 39-41.
Skup: XVIII Međunarodno savjetovanje Krmiva 2011
Mjesto i datum: Opatija, Hrvatska, 08-10. 06. 2011.
Ključne riječi: Stari kruh; termička obrada; prirast pilića
( Old bread; thermal treatment; chicken body weight )
Sažetak:
Cilj projekta je bio da se kukuruz ili pšenica u standardnim recepturama smjese hrane za životinje u određenoj količini zamijene termički tretiranim starim kruhom. Naime, utvrđeno je da se peletiranjem ili ekstrudiranjem starog kruha dobiva visoko vrijedna komponenta u hranidbi životinja.
Vrsta sudjelovanja: Predavanje
Vrsta prezentacije u zborniku: Sažetak
Vrsta recenzije: Nema recenziju
Izvorni jezik: HRV
Kategorija: Znanstveni
Znanstvena područja:
Poljoprivreda (agronomija)
Upisao u CROSBI: nvoca@agr.hr (nvoca@agr.hr), 28. Lip. 2011. u 09:29 sati
Napomene:
Ovaj rad je prezentacija zajedničkog projekta Agronomskog, Veterinarskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu istoimenog naslova.



Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4