izvor podataka: crosbi
!
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva (CROSBI ID 372512)
Ocjenski rad | diplomski rad (sveučilišni)
Šokac, Dario
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva / Ružić, Lana (mentor).
Zagreb, Kineziološki fakultet u Zagrebu, 2011
Podaci o odgovornosti
Šokac, Dario
Ružić, Lana
hrvatski
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva
U radu se opisuju specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva
prehrana; potkozno masno tkivo
nije evidentirano
engleski
Diet recommendations and reduction of the peripheral fat tissue
nije evidentirano
diet; peripheral fat tissue
nije evidentirano
Podaci o izdanju
27
01.01.2011.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Kineziološki fakultet u Zagrebu
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove