crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 639379

Poglavlje/Rad u knjizi

Autori: Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Smerdel, Bojana
Naslov: Bread making
Knjiga: Engineering aspects of cereal and cereal-based products
Urednik/ci: Guine, Raquel ; Correia, Paula
Izdavač: CRC press
Grad: Boca Raton
Godina: 2013
Serija: Contemporary food engineering
Raspon stranica:: 149-174
Ukupni broj stranica u knjizi:: 367
ISBN: 978-1439887028
Ključne riječi: cereal bread, engineering food
Sažetak:
Bread making processes ; bread making steps ; measuring rheological properties of dough ; influence of bread making process on bread quality
Izvorni jezik: ENG
Kategorija: Znanstveni
Znanstvena područja:
Prehrambena tehnologija
URL Internet adrese: http://www.amazon.ca/Engineering-Aspects-Cereal-Based-Products-Contemporary-ebook/dp/B00GM0DVZ8
Upisao u CROSBI: Dubravka Novotni (dnovotni2@pbf.hr), 19. Kol. 2013. u 19:20 sati



  Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4