crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 697212

Knjiga

Urednik/ci: Pavlin-Bernardić, Nina
Naslov: Treći diseminacijski skup projekta "Kompetencijska mreža zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama"
( Second dissemination event of the project ICT-AAC )
Vrsta knjige: priručnik
Izdavač: Fakultet elektrotehnike i računarstva
Grad: Zagreb
Godina: 2014
Stranica: 36
ISBN: 978-953-184-196-2
Ključne riječi: potpomognuta komunikacija; informacijsko-komunikacijska tehnologija; aplikacije za potpomognutu komunikaciju
( augmented and alternative communication; information and communication technology - ICT; applications for augmented and alternative communication )
Sažetak:
Projekt „Kompetencijska mreže zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama“ (skraćeni naziv je ICT- AAC) provode četiri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Grafički fakultet i Filozofski fakultet, potpomognuti s osam suradnih organizacija. Svrha diseminacijskih skupova je širem skupu zainteresiranih dionika prikazati rezultate provedbe projekta. Diseminacijski događaj koji se održao u Osijeku i čiji je domaćin bila suradna ustanova Poliklinika SUVAG – Osijek predstavio je zainteresiranoj javnosti do sada razvijene usluge, kao i njihovu primjenu u kontekstu rehabilitacije djece i odraslih, kao i u kontekstu obrazovanja. Ovaj priručnik sadrži uvod, sažetke izlaganja održanih na skupu te opise novih aplikacija razvijenih u sklopu projekta.
Izvorni jezik: HRV
Kategorija: Strucna
Znanstvena područja:
Računarstvo,Psihologija,Pedagogija
URL Internet adrese: http://www.ict-aac.hr/projekt/images/news/prirucnik_osijek.pdf
Upisao u CROSBI: Nina Pavlin Bernardić (nbernardi@ffzg.hr), 17. Svi. 2014. u 15:20 satiVerzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4