Hrvatska znanstvena bibliografija (CROSBI)



Pregled bibliografske jedinice broj: 738514

Knjiga

Autori: Havranek, Jasmina; Kalit, Samir; Antunac, Neven; Samaržija, Dubravka.
Naslov: Sirarstvo
( Cheesemaking )
Vrsta knjige: monografija
Formalni urednik/ci: Volarić, Vera i Bašić, Zoran
Izdavač: Hrvatska mljekarska udruga
Grad: Zagreb
Godina: 2014
Stranica: 215
ISBN: 978-953-7472-08-5
Ključne riječi: sir; zrenje sira; mikrobiologija sira;
( cheese; ripening of cheese; microbiology of cheese; )
Sažetak:
U knjizi su obrađena slijedeća poglavlja: 1. Uvod ; 2. Kvaliteta mlijeka za sirenje ; 3. Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira ; 4. Zrenje sira ; 5. Tehnološke pogreške u proizvodnji sira ; 6. Mikrobiologija sira.
Projekt / tema: 178-1782128-2124, 178-1782128-2121, 178-1782128-2127
Izvorni jezik: HRV
Kategorija: Znanstvena
Znanstvena područja:
Poljoprivreda (agronomija)
Upisao u CROSBI: Neven Antunac (antunac@agr.hr), 6. Pro. 2014. u 22:51 sati