izvor podataka: crosbi
!
Prilog istraživanjima antičkog umijeća kuhanja (CROSBI ID 226559)
Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad
Sanader, Mirjana
Prilog istraživanjima antičkog umijeća kuhanja // Latina et Graeca, 26 (1985), 53-62
Podaci o odgovornosti
Sanader, Mirjana
hrvatski
Prilog istraživanjima antičkog umijeća kuhanja
U tekstu se raspravlja o antičkom umijeću kuhanja, o rimskom načinu uživanja u jelu, o nekim osobitostima rimske kuhinje, a sve na temelju seminara održanog na Sveučilištu u Innsbrucku kojem je bio cilj utvrditi količinske jedinice potrebnih sastojaka za recepte jela iz slavnog Apicijeva kulinarskog priručnika.
Apicije; Rim; kuhanje; recepti
nije evidentirano
engleski
Contribution to the research of the ancient art of cooking
nije evidentirano
Apicius; Rome; cooking; recipes
nije evidentirano