crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 809754

Časopis

Autori: Tucak, Zvonimir; Škrivanko, Mario; Posavčević, Štefica; Periškić, Marin; Bošković, Ivica; Jumić, Vlado
Naslov: The Influence of Keeping Pheasants in Captivity vs. Nature on the Biological Value of Meat and its Use in Human Nutrition
( The Influence of Keeping Pheasants in Captivity vs. Nature on the Biological Value of Meat and its Use in Human Nutrition )
Izvornik: Collegium antropologicum (0350-6134) 32 (2008), 3; 959-962
Vrsta rada: članak
Ključne riječi: fazani ; uzgoj ; meso ; biološka vrijednost ; ljudska prehrana
( pheasants ; breeding ; animal nutrition ; meat ; biological value ; human nutrition )
Sažetak:
Istraživanja su imala za cilj utvrditi biološku vrijednost mesa fazana uzgojenih u prirodi i u fazanerijama. Rezultati ukazuju da kvaliteta mesa fazana uzgojenih u prirodi ima veću biološku vrijednost od mesa fazana uzgojenih u fazanerijama, a time i prednost u ljudskoj prehrani.
Izvorni jezik: eng
Rad je indeksiran u
bazama podataka:
Current Contents Connect (CCC)
MEDLINE
Scopus
SCI-EXP, SSCI i/ili A&HCI
Social Science Citation Index (SSCI) (sastavni dio Web of Science Core Collectiona)
Kategorija: Znanstveni
Znanstvena područja:
Biologija,Veterinarska medicina,Prehrambena tehnologija
URL Internet adrese: http://hrcak.srce.hr/27071
URL cjelovitog teksta:
Google Scholar: The Influence of Keeping Pheasants in Captivity vs. Nature on the Biological Value of Meat and its Use in Human Nutrition
Upisao u CROSBI: Mario Škrivanko (skrivanko@veinst.hr), 15. Tra. 2016. u 07:42 sati



  Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4