Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

The influence of keeping pheasants in captivity vs. nature on the biological value of meat and its use in human nutrition (CROSBI ID 226870)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Tucak, Zvonimir ; Škrivanko, Mario ; Posavčević, Štefica ; Periškić, Marin ; Bošković, Ivica ; Jumić, Vlado The influence of keeping pheasants in captivity vs. nature on the biological value of meat and its use in human nutrition // Collegium antropologicum, 32 (2008), 3; 959-962

Podaci o odgovornosti

Tucak, Zvonimir ; Škrivanko, Mario ; Posavčević, Štefica ; Periškić, Marin ; Bošković, Ivica ; Jumić, Vlado

engleski

The influence of keeping pheasants in captivity vs. nature on the biological value of meat and its use in human nutrition

Istraživanja su imala za cilj utvrditi biološku vrijednost mesa fazana uzgojenih u prirodi i u fazanerijama. Rezultati ukazuju da kvaliteta mesa fazana uzgojenih u prirodi ima veću biološku vrijednost od mesa fazana uzgojenih u fazanerijama, a time i prednost u ljudskoj prehrani.

pheasants ; breeding ; animal nutrition ; meat ; biological value ; human nutrition

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

32 (3)

2008.

959-962

objavljeno

0350-6134

Povezanost rada

Biologija, Prehrambena tehnologija, Veterinarska medicina

Poveznice
Indeksiranost