crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 849166

Časopis

Autori: Novotni, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Ćurić, Duška
Naslov: Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara
( Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara )
Izvornik: Hrvatski pekar : stručni časopis za pekarstvo, mlinarstvo, slastičarstvo, tjesteničarstvo i industrijsku ambalažu (1330-1977) 146 (2016); 6-8
Vrsta rada: osvrt
Ključne riječi: kiselo tijesto; kruh
( sourdough; bread )
Sažetak:
Bez obzira primjenjuje li se na tradicionalan ili industrijski način, kiselo tijesto kruhu daje specifičan okus, produljuje trajnost i poboljšava nutritivnu vrijednost. Iako je daleko od masovne primjene, čini se da mu je budućnost osigurana. Kiselo tijesto postaje statusni simbol ozbiljnog pekara.
Izvorni jezik: HRV
Kategorija: Ostalo
Znanstvena područja:
Prehrambena tehnologija
URL cjelovitog teksta:
Časopis izlazi u samo elektroničkom izdanju: NE
Google Scholar: Kiselo tijesto statusni simbol ozbiljnog pekara
Upisao u CROSBI: Nikolina Čukelj (ncukelj@pbf.hr), 12. Pro. 2016. u 15:57 sati



Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4