crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 917475

Zbornik radova

Autori: Lučić, Lana; Tadić Vujčić, Maja
Naslov: Radionica sreće: kako nam spoznaje iz istraživanja mogu pomoći u povećanju vlastite sreće?
( Workshop of happiness )
Izvornik: Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji / Merkaš, Marina ; Brdovčak, Barbara (ur.). - Zagreb : Odjel za psihologiju, Hrvatsko katoličko sveučilište , 2017. 138-138 (ISBN: 9789538014161).
Skup: Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji - 1. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilištaZaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji - 1. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta
Mjesto i datum: Zagreb, Hrvatska, 7-8.12.2017.
Ključne riječi: dobrobit, tehnike osnaživanja, sreća
( wellbeing, happiness )
Sažetak:
Prvo hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti (CRO-WELL) ima za cilj istražiti različite aspekte subjektivne dobrobiti, te ispitati kako na nas i naše zadovoljstvo utječu različiti životni događaji. Prikupljeni podaci ponuditi će vrijedan uvid u različite čimbenike koji doprinose sreći pojedinca, što je važno pri formiranju strategija očuvanja i povećanja dobrobiti. Ovaj projekt, osim što je prvi takve vrste u Hrvatskoj, drži korak i s trenutnim svjetskim trendovima u istraživanju dobrobiti, jer nastojimo utvrditi i da li je sreća samo „posljedica“ dobrih događaja ili je i važan preduvjet za povoljne ishode. Svrha radionice je sudionike upoznati sa nalazima prve godine CRO-WELL istraživanja, te im pokazati na koji način ljudi mogu utjecati na vlastitu dobrobit u svakodnevnim situacijama. Cilj radionice jest demonstrirati tehnike kojima možemo izazvati, održati ili osnažiti osobni osjećaj sreće. Očekivani ishod radionice jest usvajanje različitih tehnika i metoda kojima je cilj povećanje vlastitog osjećaj sreće. Radionica je namijenjena svim sudionicima konferencije, a poželjan broj sudionika je 15. Predviđeno trajanje je 90 minuta.
Vrsta sudjelovanja: Radionica
Vrsta prezentacije u zborniku: Sažetak
Vrsta recenzije: Domaća recenzija
Projekt / tema: HRZZ-IP-2014-09-4398
Izvorni jezik: HRV
Kategorija: Stručni
Znanstvena područja:
Psihologija
Upisao u CROSBI: Lana Lučić (Lana.Lucic@pilar.hr), 9. Sij. 2018. u 23:21 satiVerzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4