crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Mateja Pećina
(362943)

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Pećina, Mateja; Luković, Zoran; Škorput, Dubravko; Bolčić, Matej; Salajpal, Krešimir; Karolyi, Danijel.
Relationship between intramuscular fat content and fatty acid composition of pork. // Journal of central European agriculture. 19 (2018) , 4; 840-845 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

2. Kos, Ivica; Bedeković, Dalibor; Širić, Ivan; Vnučec, Ivan; Pećina, Mateja; Glumpak, Ana; Carović Stanko, Klaudija.
Technological characterization and consumer perception of dry fermented game sausages with bay leaf (Laurus nobilis L.) essential oil. // Journal of central European agriculture. 18 (2017) , 4; 794-805 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work
Vrh
 
  Kongresno priopćenje (sažeci) u ostalim časopisima
 

1. Karolyi, Danijel; Luković, Zoran; Salajpal, Krešimir; Škorput, Dubravko; Vnučec, Ivan; Pećina, Mateja; Kljak, Kristina; Klišanić, Vedran; Mahnet, Željko; Čandek-Potokar; Marjeta.
Sastav masnih kiselina i oksidativna stabilnost mišićnog i masnog tkiva turopoljskih svinja iz uzgoja na otvorenom // Zbornik sažetaka 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb : Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. 202-203 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Ivanković, Ante; Pećina, Mateja; Šubara, Gordan; Šuran Edmondo; Konjačić, Miljenko; Kelava Ugarković, Nikolina; Ramljak, Jelena.
Growth and carcass performance of Istrian bulls // Proceedings of The International Symposium On Animal Science (ISAS) 2019 / Perić, Lidija (ur.).
Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Agriculture, 2019. 250-255 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Pećina, Mateja; Ivanković, Ante; Držaić, Valentino; Konjačić, Miljenko; Ramljak, Jelena; Kelava Ugarković, Nikolina.
Učinak polimorfizma GHR gena na rast i kvalitetu trupova junica // Zbornik sažetaka 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb : Sveučilište u Zagrebu Agronomski Fakultet, 2019. 496-500 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni). prilozen text rada
Vrh
 
  Drugi radovi u zbornicima skupova s recenzijom
 

1. Ramljak, Jelena; Ivanković, Ante; Držaić, Valentino; Pećina, Mateja; Špehar, Marija; Konjačić, Miljenko.
Genetic diversity determined by Microsatellites and Single Nucleotide Polymorphism Markers: case study of two native cattle breeds // Proceedings of 29th Annual Meeting of DAGENE: Danubian Animal Genetic Resources / Gaspardy, Andras (ur.).
Budapest, Hungary : DAGENE - International Association for the Conservation of Animal breeds in the Danube Region, 2018. 19-25 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Ana Zgomba Maksimovic, Mirna Mrkonjic Fuka, Natasa Hulak, Melita Bacić, Mateja Pecina.
The efficiency of indigenous Lb. sakei genotypes as functional starter cultures for the production of artisan game meat sausages // Book of Abstracts: 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Kovačević Ganić, K. ; Dragović-Uzelac, V. ; Balbino, S. (ur.).
Zagreb : MGM studio Novel d.o.o., 2018. 69-69 (predavanje,sažetak,znanstveni).

2. Ivanković, Ante; Pećina, Mateja; Konjačić, Miljenko; Kelava Ugarković, Nikolina.
Comparison of Hereford and Hereford × Charolais bulls in conventional beef production in Croatia // Book of Abstracts of the 69th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science.
The Netherlands : Wageningen Academic Publishers, 2018. 379-379 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Pećina, Mateja.
Povezanost sadržaja masti i sastava masnih kiselina svinjskog mesa / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Agronomski fakultet, 21.09. 2015, 29 str. Voditelj: Karolyi, Danijel.
Vrh
 
upomoc
foot_4