crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Pregled bibliografske jedinice broj: 638256

Zbornik radova

Autori: Rešetar, Dina; Klobučar, Marko; Kraljević Pavelić, Sandra; Engel, Nicole; Marchetti-Deschmann, Martina; Peter-Katalinić, Jasna; Malenica-Staver, Mladenka; Allmaier, Gunter
Naslov: High throughput analytical platforms for Adriatic-brand food quality and authenticity-Croatian dry-cured ham analysis
Izvornik: 7th Summer Course for Mass Spectrometry in Biotechnology and Medicine : abstractsOdjel za biotehnologiju, Sveučilište u Rijeci , 2013. 62-62.
Skup: Summer Course for Mass Spectrometry in Biotechnology and Medicine (7 ; 2013)
Mjesto i datum: Dubrovnik, Hrvatska, 07.-13.07.2013.
Ključne riječi: proteomics; dry cured ham
Vrsta sudjelovanja: Poster
Vrsta prezentacije u zborniku: Sažetak
Vrsta recenzije: Nema recenziju
Projekt / tema: 335-0000000-3532
Izvorni jezik: ENG
Kategorija: Znanstveni
Znanstvena područja:
Biotehnologija
Upisao u CROSBI: Sandra Kraljević Pavelić (sandrakp@biotech.uniri.hr), 23. Srp. 2013. u 14:32 sati



  Verzija za printanje   za tiskati


upomoc
foot_4