Hrvatska znanstvena bibliografija (CROSBI)




Ponedjeljak 6. Svibanj 2024

 
 
 
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Jakobušić Brala, Cvijeta; Benčić, Đani; Šindrak, Z.; Barbarić, Monika; Uršić, Stanko.
Labeled extra virgin olive oil as food supplement ; phenolic compounds in oils from some autochthonous Croatian olives. // Grasas y aceites. 66 (2015) , 4; e099-1-e099- (članak, znanstveni).

2. Škevin, Dubravka; Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Neđeral, Sandra; Benčić, Đani.
The influence of olive variety and harvest time on the bitterness and phenolic compounds of olive oil. // European Journal of Lipid Science and Technology. 105 (2003) , 9; 536-541 (članak, znanstveni).
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Šindrak, Zoran; Benčić, Đani; Voća, Sandra; Barberić, Anamarija.
Ukupne fenolne tvari u sortnim istarskim maslinovim uljima. // Pomologia Croatica. 13 (2007) , 1; 17-29 (članak, znanstveni).
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Benčić, Đani; Jakobušić Brala, Cvijeta.
Utjecaj vremenskih prilika u ekstremnim godinama na sastav fenola u sortnim ekstra djevičanskim maslinovim uljima // Meteorološki izazovi 4: Klimatske promjene - odgovornost današnje generacije.
(sažetak,znanstveni).
 
  Disertacije
 

1. Šindrak, Zoran.
Utjecaj agroekoloških čimbenika na sastav fenola u uljima nekih kultivara masline u Istri / doktorska disertacija.
Zagreb : Agronomski fakultet, 24.10. 2005., 161 str. Voditelj: Benčić, Đani.
 
  Diplomski radovi
 

1. Barberić, Anamarija.
Polifenoli u sortnim maslinovim uljima iz Istre / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 29.09. 2006., 26 str. Voditelj: Šindrak, Zoran.

2. Barberić, Anamarija.
Polifenoli u sortnim maslinovim uljima iz Istre / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 29.09. 2006., 26 str. Voditelj: Šindrak, Zoran.

3. Ročak, Tina.
Osnovne kemijske analize kakvoće istarskih maslinovih ulja / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 26.01. 2005., 59 str. Voditelj: Šindrak, Zoran.