crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Poglavlja u knjizi
 

1. Jemrić, Tomislav; Pavičić, Nikola.
Postharvest treatments of Satsuma mandarin (Citrus unshiu Marc.) for the improvement of storage life and quality // Production Practices and Quality Assessment of Food Crops ; Vol. 1 : Postharvest Treatment and Technology / Dris, Ramdane ; Mohan Jain, Sri (ur.).
Dordrecht : Kluwer Academic Publishers, 2004. Str. 213-227.
Vrh
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Lepeduš, Hrvoje; Jozić, Marko; Štolfa, Ivna; Pavičić, Nikola; Hackenberger K., Branimir; Cesar, Vera.
Changes in Peroxidase Activity in the Peel of Unshiu Mandarin (Citrus unshiu Marc.) Fruit with Different Storage Treatments. // Food technology and biotechnology. 43 (2005) , 1; 71-77 (prethodno priopćenje, znanstveni). URL link to work

2. Lurie, Susan; Jemrić, Tomislav; Weksler, Asya; Akiva, Ruti; Gazit, Yoav.
Heat treatment of Oroblanco citrus fruit to control insect infestation. // Postharvest biology and technology. 34 (2004) , 3; 321-329 (članak, znanstveni). URL link to work
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Jemrić, Tomislav; Pavičić, Nikola; Blašković, Dražen.
The Effect of Heat Treatments on Quality and Chilling Injury of 'Satsuma' Mandarin after Long-Term Storage at Lower Temperature. // Acta Horticulturae. 628 (2003) ; 563-568 (članak, znanstveni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Skendrović, Martina; Lepeduš, Hrvoje; Pavičić, Nikola; Cesar, Vera.
Aktivnost peroksidaza u zdravim i oštećenim plodovima mandarine Unshiu nakon dva različita načina skladištenja – skladištenje na stalnoj niskoj temperaturi i skladištenje na niskoj temperaturi uz cikličko prekidanje skladištenjem na sobnoj temperaturi // Zbornik sažetaka 9. Hrvatskog biološkog kongresa s međunarodnim sudjelovanjem / Besendorfer, Višnja, Klobučar I.V. Goran (ur.).
Zagreb : Hrvatsko biološko društvo, 2006. 192-194 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Pecina, Marija; Jemrić, Tomislav; Britvec, Mihaela.
Multivariate Analysis of Storage Performance Traits on Satsuma Mandarin Following Hot Water Dips // Proceedings of XXIInd International Biometric Conference in parallel with Australian Statistical Conference 2004 / Basford, Kaye ; Bartlett, Neville (ur.).
Cairns : IBC/ASC 2004, 2004. 484-484 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

3. Jemrić, Tomislav; Pavičić, Nikola; Blašković, Dražen; Lepeduš, Hrvoje; Britvec, Mihaela; Pecina, Marija.
Promjene na uljnim žlijezdama i oštećenja plodova mandarine unshiu od niske temperature tijekom čuvanja ovisno o toplinskom predtretmanu // Zbornik sažetaka Osmog hrvatskog biološkog kongresa / Besendorfer, Višnja ; Kopjar, Nevenka (ur.).
Zagreb : Hrvatsko biološko društvo, 2003. 185-186 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Škutin, Helena.
Utjecaj toplinskih tretmana plodova Mandarine Unshiu na intenzitet zaraze s plijesnima Botrytis cinerea i Aspergillus niger / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 06.05. 2004., 24 str. Voditelj: Miličević, Tihomir.

2. Bubalo, Joško.
Utjecaj toplinskog predtretmana i temperature čuvanja na skladišnu sposobnost mandarine unshiu (C. unshiu Marc.) / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 14.10. 2003., 33 str. Voditelj: Jemrić, Tomislav.

3. Perko, Ivana.
Učinak ovoštavanja I toplinskog tretmana na skladišnu sposobnost mandarine unshiu (Citrus unshiu Marc.) / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 22.12. 2003., 28 str. Voditelj: Jemrić, Tomislav.

4. Zdešić, Nikolina.
Djelovanje ovoštavanja na skladišnu sposobnost mandarine unshiu / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 19.09. 2003., 29 str. Voditelj: Jemrić, Tomislav.
Vrh
 

Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.

Detaljnije...

upomoc
foot_4