|
|
|
|
|
Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
|
|
1. Jakobušić Brala, Cvijeta; Benčić, Đani; Šindrak, Z.; Barbarić, Monika; Uršić, Stanko.
Labeled extra virgin olive oil as food supplement ; phenolic compounds in oils from some autochthonous Croatian olives. // Grasas y aceites. 66 (2015) , 4; e099-1-e099- (članak, znanstveni).
|
2. Škevin, Dubravka; Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Neđeral, Sandra; Benčić, Đani.
The influence of olive variety and harvest time on the bitterness and phenolic compounds of olive oil. // European Journal of Lipid Science and Technology. 105 (2003) , 9; 536-541 (članak, znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Znanstveni radovi u drugim časopisima
|
|
|
|
|
Sažeci u zbornicima skupova
|
|
|
|
|
Disertacije
|
|
|
|
|
Diplomski radovi
|
|
1. Barberić, Anamarija.
Polifenoli u sortnim maslinovim uljima iz Istre / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 29.09. 2006.,
26 str. Voditelj: Šindrak, Zoran.
|
2. Barberić, Anamarija.
Polifenoli u sortnim maslinovim uljima iz Istre / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 29.09. 2006.,
26 str. Voditelj: Šindrak, Zoran.
|
3. Ročak, Tina.
Osnovne kemijske analize kakvoće istarskih maslinovih ulja / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 26.01. 2005.,
59 str. Voditelj: Šindrak, Zoran.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.
Detaljnije...