crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Maslov, Luna; Jeromel, Ana; Herjavec, Stanka; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević, Marin; Plavša, Tomislav.
Indole-3-acetic acid and tryptophan in Istrian Malvasia grapes and wine. // Journal of food agriculture & environment. 9 (2011) , 3/4; 29-33 (članak, znanstveni). prilozen text radaURL link to work

2. Kozina, Bernard; Karoglan, Marko; Herjavec, Stanka; Jeromel, Ana; Orlić, Sandi.
Influence of basal leaf removal on the chemical composition of Sauvignon Blanc and Riesling wines. // Journal of food, agriculture and environment. 6 (2008) , 1; 28-33 (članak, znanstveni). prilozen text rada

3. Radeka, Sanja; Herjavec, Stanka; Peršurić, Đordano; Lukić, Igor; Sladonja, Barbara.
Effect of Different Maceration Treatments on Free and Bound Varietal Aroma Compounds in Wine of Vitis vinifera L. cv. Malvazija istarska bijela. // Food Technology and Biotechnology. 46 (2008) , 1; 86-92 (članak, znanstveni). prilozen text rada
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Herjavec, Stanka; Jeromel, Ana; Maslov, Luna; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević, Marin; Prusina, Tihomir.
Influence of Different Maceration Times on the Anthocyanin Composition and Sensory Properties of Blatina Wines. // ACS. Agriculturae conspectus scientificus. 77 (2012) , 1; 41-44 (članak, znanstveni). prilozen text radaURL link to work

2. Jagatić Korenika, Ana-Marija; Jeromel, Ana; Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, Ivana.
Utjecaj hladne maceracije na kemijski sastav vina autohtonih hrvatskih sorti vinove loze. // Glasnik zaštite bilja. 35 (2012) , 4; 78-86 (članak, znanstveni). prilozen text rada

3. Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Jeromel, Ana.
Senzorna svojstva vina proizvedena od klonskih kandidata kultivara Kraljevina. // Glasnik zaštite bilja. 5 (2012) ; 100-108 (članak, znanstveni). prilozen text rada

4. Karoglan, Marko; Maslov, Luna; Matić, Ivana; Brodski, Aleksandar; Jeromel, Ana; Kozina, Bernard; Mijić, Ante.
Sastav ukupnog i asimilacijskog dušika u grožđu triju sorata vinove loze pod utjecajem dušične gnojidbe vinograda. // Journal of central European agriculture. 12 (2011) , 2; 267-275 (članak, znanstveni). prilozen text rada

5. Karoglan, Marko; Mihaljević, Marin; Maslov, Luna; Osrečak, Mirela; Jeromel, Ana; Kozina, Bernard; Petrić, Rikard.
Utjecaj dušične gnojidbe na kemijski sastav grožđa kultivara Chardonnay, Graševina i Rizling rajnski. // Poljoprivreda (Osijek). 16 (2010) , 1; 8-12 (članak, znanstveni). prilozen text radaURL link to work

6. Gluhić, David; Herak Ćustić, Mirjana; Petek, Marko; Čoga, Lepomir; Slunjski, Sanja; Sinčić, Marijan.
The Content of Mg, K and Ca Ions in Vine Leaf under Foliar Application of Magnesium on Calcareous Soils. // Agriculturae Conspectus Scientificus. 74 (2009) , 2; 81-84 (članak, znanstveni). prilozen text rada

7. Beljak, Josip; Jeromel, Ana; Herjavec, Stanka; Orlić, Sandi.
Utjecaj autohtonih sojeva Saccharomyces spp. na koncentraciju sumpornog diksida u vinu. // Journal of central European agriculture. 9 (2008) , 2; 289-296 (članak, znanstveni). prilozen text radaURL link to work

8. Herjavec, Stanka; Prusina Tihomir.
Influence of Fermentation Temperature on the Quality of ‘Žilavka’ Wines. // ACS. Agriculturae conspectus scintificus. 73 (2008) , 2; 127-130 (članak, znanstveni).

9. Jeromel, Ana; Hejravec, Stanka; Orlić, Sandi; Redžepović, Sulejman; Wondra, Mojmir.
Changes on volatile composition of Kraljevina wines by controlled malolactic fermentation. // Journal of central European agriculture. 8 (2008) , 2; 363-372 (članak, znanstveni). prilozen text radaURL link to work

10. Herjavec, Stanka; Jeromel, Ana; Orlić, Sandi; Kozina, Bernard.
Changes in Volatile Composition and Sensory Properties of Vugava Wines Aged in Croatia OAK Barrels. // Journal of Central European Agriculture. 8 (2007) ; 195-204 (članak, znanstveni). prilozen text rada
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Mihaljević Žulj, Marin; Tomaz, Ivana; Maslov Bandić, Luna; Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Jeromel, Ana.
Efekt dodatka amonijevog sulfata na metabolizam triptofana tijekom alkoholne fermentacije // 49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture.
2014. (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Čoga, Lepomir; Slunjski, Sanja; Herak Ćustić, Mirjana; Petek, Marko; Biško, Ante; Šuste, Marko.
Ratios Between Leaf Mn Concentration and Mn Concentration in Must and Pomace of GrapeVine (Vitis vinifera L.) // Proceedings of the 10th Conference in the ICOBTE Series / Alarcon H., Ma. Teresa ; Pierzynski, Gary ; Lombi, Enzo (ur.).
Chihuahua : CIMAV (Centro de Investigacion en Materiales Avanzados, S.C.) ; ISTEB (International Society of Trace Element Biogeochemistry), 2009. 186-187 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

3. Herjavec, Stanka; Jeromel, Ana; Jagatić, Ana- Marija.
The quality of Maraština wine fermented in croatian oak barrels // 32nd World congress of vine and wine 7th general assembly of the OIV / Veronika, Kubanović (ur.).
Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja RH, 2009. 261-261 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

4. Karoglan, Marko; Herjavec, Stanka; Maslov, Luna; Jeromel, Ana; Kozina, Bernard.
Utjecaj dušične gnojidbe na sastav indol-3-octene kiseline u vinu Graševina // 32nd world congress of vine and wine.
Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja RH, 2009. 1-7 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

5. Herjavec, Stanka; Jeromel, Ana; Prusina, Tihomir; Maslov, Luna.
Cold maceration and the quality of Žilavka wine // Zbornik radova 43. hrvatski i 3. međunarodni simpozij agronoma / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008. 889-892 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni). prilozen text rada
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Mihaljević Žulj, Marin; Jagatić Korenika, Ana Marija; Puhelek, Ivana; Maslov, Luna; Tomaz, Ivana; Jeromel, Ana.
Influence of different yeast strain on metabolism of tryptophan and indole-3-acetic acid as the precursors of „untypical aging off- flavour“ (UTA) in wine // International Symposium for Agriculture and Food : book of abstracts.
Skopje, 2012. 55-55 (predavanje,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Maslov, Luna; Jeromel, Ana; Herjavec, Stanka; Karoglan, Marko; Kozina, Bernard.
Determination of indole-3-acetic acid in Malvasia from Istria grape and wine // 4th International Sympoaium on Recent advances in food analysis : abstracts / Jana Hajšlova, Michel Nielen (ur.).
Prag, 2009. 138-138 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Disertacije
 

1. Jakobović, Snježana.
Utjecaj dozrelosti grožđa Rizlinga Rajnskog na sintezu polifenolnih spojeva i prekursora pojave netipične arome starenja vina / doktorska disertacija.
Zagreb : Agronomski fakultet, 26.04. 2012., 110 str. Voditelj: Jeromel, Ana.

2. Karoglan, Marko.
Utjecaj dušične gnojidbe na kemijski sastav mošta i vina sorti Graševina, Chardonnay i Rizling rajnski (Vitis vinifera L.) / doktorska disertacija.
Zagreb : Agronomski fakultet, 18.06. 2009., 144 str. Voditelj: Kozina, Bernard ; Jeromel, Ana.
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Birin, Nikola.
Utjecaj roka berbe na sastav polifenola u vinu Maraština / diplomski rad.
Zagreb : Agronomski fakultet, 22.12. 2010, 29 str. Voditelj: Jeromel, Ana.

2. Veseljak, Tomislav.
Utjecaj klonova kultivara Chardonna i Traminac na koncentraciju indol-3-octene kiseline i triptofana u moštu i vinu / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Agronomski fakultet, 01.02. 2010, 34 str. Voditelj: Jeromel, Ana.
Vrh
 

Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.

Detaljnije...

upomoc
foot_4