crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Apple juice aroma concentration from evaporator condensate by reverse osmosis. // Acta alimentaria. 28 (1999) , 1; 71-83 (članak, znanstveni).

2. Šeruga, Marijan; Grgić, Jerica; Grgić, Zdravko; Šeruga, Bernarda.
Aluminium content of some Croatian wines. // Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 94 (1998) , 10; 336-340 (članak, znanstveni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Hardi, Jovica; Slačanac, Vedran.
Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i nekih promotora (inulin). // Mljekarstvo. 50 (2000) , 3; 217-226 (članak, znanstveni).

2. Piližota, Vlasta; Šubarić, Drago; Nedić, Nela; Palijan, Ana.
Primjena vodikovog peroksida i askorbinske kiseline u minimalnoj obradi krušaka. // Kemija u industriji. 49 (2000) , 1; 7-11 (članak, znanstveni).

3. Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir.
The Calculation Of Fuel Consumption Reduction In The Drying Process As A Function Of Wasted Air Temperature. // ACS. Agriculturae conspectus scintificus. 63 (1998) , 4; 277-283 (članak, znanstveni). prilozen text rada
Vrh
 
  Objavljena pozvana predavanja na skupovima
 

1. Pozderović, Andrija.
Prioritetni programi razvitka prehrambene industrije u istočnoj Hrvatskoj // Strategija gospodarskog razvitka Republike Hrvatske - regionalne mogućnosti / Bernard, Jakelić (ur.).
Osijek : HUP ured Osijek, 2000. (pozvano predavanje,objavljeni rad,stručni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Tomas, Srećko; Planinić, Mirela; Velić, Darko.
Temperature influence on kinetics of halogen pasta drying // Proceedings of International Congress Flour &#8211 ; Bread &#8217 ; 01. 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. 172-178 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Planinić, Mirela.
Analiza gubitaka topline kod industrijskog pečenja keksa i vafla // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international participation Brašno-kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. 136-142 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

3. Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Planinić, Mirela.
Istraživanje kinetike industrijskog sušenja duge tjestenine // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international participation Brašno-kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. 151-158 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

4. Piližota, Vlasta.
Proizvodni programi i konkurentnost na tržištu // Strategija razvitka poljoprivrede i prehrambene industrije istočne Hrvatske / Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek : HGK,CROMAR, Hrvatsko društvo ekonomista, 1999. 191-194 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

5. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Strategija razvitka prerade poljoprivrednih proizvoda u istočnoj Hrvatskoj // Strategija razvitka poljoprivrede i prehrambene industrije istočne Hrvatske / Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek : HGK, CROMAR, Hrvatsko društvo ekonomista, 1999. 195-212 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

6. Piližota, Vlasta.
Prerada poljoprivrednih proizvoda // Strategija gospodarskog razvitka Istočne Hrvatske / Baban, Ljubomir ; Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Hrvatsko društvo ekonomista, 1998. 168-184 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni). prilozen text rada

7. Pozderović, Andrija.
Strateški pravci obnove i razvitka prehrambene industrije istočne Hrvatske // Strategija gospodarskog razvitka istočne Hrvatske / Baba, Ljubomir ; Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek : Hrvatsko društvo ekonomista, 1998. 185-192 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni). prilozen text rada

8. Šeruga, Bernarda; Hardi, Jovica; Tomas, Srećko.
Numerical analysis of solar collectors share in energy economy of cheese production // Proceedings international symposium energy and food industry / J. Hollo (ur.).
Budimpešta : Guy Dardenne, 1998. Section 3, 1-9 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

9. Ugarčić-Hardi, Žaneta; Nevistić, Ante.
Climatic and cultivar effects on the some properties of wheat varieties in Estern Croatia // 8. International symposium pre-harvest sprouting in cereals / Weipert, Dorian (ur.).
Detmold : Association of Cereal Research, Federal Centre for Cereal, Pota, 1998. 290-299 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Drugi radovi u zbornicima skupova s recenzijom
 

1. Piližota, Vlasta; Šubarić, Drago.
Minimalno procesirana (obrađena) hrana // Zbornik radova Znanstvenog skupa Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske / Meler, Marcel (ur.).
Osijek : Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. 115-123 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Ugarčić-Hardi, Žaneta; Horvat-Vlašić, Božica; Sokolović, Sanja; Primorac, Ljiljana; Koceva Komlenić, Daliborka.
UTJECAJ EMULGATORA NA KAKVOĆU VAFEL LISTOVA // 8. stručno savjetovanje inžinjera konditorske industrije Hrvatske.
Zagreb : Poduzeće za razvoj i unapređenje konditorske industrije, 2000. (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

3. Hardi, Jovica; Uzelac, Branko; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Brajković, Jasminka; Koceva, Daliborka; Primorac, Ljiljana.
Senzorska kakvoća "Tena" grickalica s dodatkom arome sira // 7. stručno savjetovanje inžinjera konditorske industrije Hrvatske.
Trogir : Poduzeće za razvoj i unaprijeđenje konditorske industrije, 1999. 26-27 (poster,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

4. Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir.
Proračun smanjenja utroška energenta u procesu sušenja kao funkcije temperature otpadnog zraka // XIII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr.sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. 106-117 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

5. Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir.
Modeliranje energetskih utrošaka konvekcijskih sušara uz primjenu izmjenjivača topline i sunčanog kolektora // XIII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr.sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. 118-127 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Radovi u zbornicima skupova bez recenzije
 

1. Pozderović, Andrija.
Prioritetni programi razvitka prehrambene industrije u istočnoj Hrvatskoj // Strategija gospodarskog razvitka Republike Hrvatske - regionalne mogućnosti / Bernard, Jakelić (ur.).
Osijek : HUP ured Osijek, 2000. 4-8 (predavanje,objavljeni rad,stručni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Pozderović, Andrija; Krznarić, Danijela; Bošnjak, Miroslav.
Utjecaj dozrijevanja, stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina // Abstracts of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. FT/PP_34, 85-86 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Utjecaj procesnog tlaka i udjela različitih alkohola na koncentriranje otopina reverznom osmozom // Abstracts of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. FT/PP_08, 29-30 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

3. Pozderović, Andrija; Pancer, Branko.
Trendovi u proizvodnji i potrošnji smrznute hrane // Abstract book of the International Congres " Flour-Bread '01 " 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2001. 22-23 (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

4. Hardi, Jovica; Slačanac, Vedran.
Aroma sira: kemijska i biokemijska osnova // 34. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka Zbornik sažetaka.
Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2000. 10 (pozvano predavanje,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

5. Hardi, Jovica; Slačanac, Vedran.
Optimizacija prirodne podloge za razvoj intenzivne arome Edamskog sira primjenom metode linearnog programiranja // 34.hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka Zbornik sažetaka.
Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2000. 26-27 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

6. Piližota, Vlasta; Šubarić, Drago; Zolaji, Mihajla; Hribar, Janez; Abram, Vera.
Utjecaj dodataka na degradaciju L-askorbinske kiseline // 10. Ružičkini dani, knjiga sažetaka / Butula, Ivo (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2000. 92 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

7. Planinić, Mirela; Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda.
Ispitivanje utjecaja temperature sušenja na kinetiku halogenog sušenja kruške // 10. Ružičkini dani - knjiga sažetaka / Butula, Ivan (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2000. 84 (poster,sažetak,znanstveni).

8. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Vuković, Tatjana; Šubarić, Drago.
INFLUENCE OF MEMBRANE FILTRATION ON QUALITY OF WHITE WINE “GRAŠEVINA” // BOOK OF INVITED PAPERS AND ABSTRACTS / Pejić, Ivan ; Mirošević, Nikola (ur.).
Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2000. 151 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

9. Slačanac, Vedran; Hardi, Jovica.
Primjena nekih matematičkih modela za usporedbu teksture acidofila od kozjeg i kravljeg mlijeka // 34.hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka Zbornik sažetaka.
Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2000. 37-38 (predavanje,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

10. Šubarić, Drago; Piližota, Vlasta; Lovrić, Tomislav; Nedić, Nela.
Utjecaj dodatka hidrokoloida na reološka svojstva nekih proizvoda na bazi mlijeka // Zbornik sažetaka / 34. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb, 2000. 30-31 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

11. Ugarčić-Hardi, Žaneta.
Osnovni pravci razvitka prerade žitarica u istočnoj Hrvatskoj // 10. Ružičkini dani, knjiga sažetaka / Butula, I. (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2000. 23-26 (pozvano predavanje,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

12. Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Leko, Ivana; Planinić, Mirela.
Analiza gubitaka topline kod industrijskog pečenja keksa i vafla // Sažeci radova – 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-Kruh ‘99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 1999. 47 (poster,sažetak,znanstveni).

13. Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Petričević, Luca; Planinić, Mirela.
Istraživanje kinetike industrijskog sušenja duge tjestenine // Sažeci radova – 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-Kruh ‘99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Ptehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 1999. 44 (poster,sažetak,znanstveni).

14. Ugarčić-Hardi, Žaneta; Uzelac, Branko; Ferić, Vladimir; Šeruga, Bernarda; Hardi, Jovica; Koceva, Daliborka; Škalić, Anica.
" Mlinci " Flat Bread Type From Croatia Produced with Wheat Germ, Wheat Bran and Eggs Addition // Functional Foods-A new challenge for the food chemists.
Budimpešta : FECS Food Chemistry Division, 1999. 369 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

15. Hardi, Jovica; Novaković, Predrag; Slačanac, Vedran.
UTVRĐIVANJE UDJELA DODANE VODE SVJEŽEM KRAVLJEM MLIJEKU PROIZVEDENOM NA MALIM OBITELJSKIM GOSPODARSTVIMA // Zbornik sažetaka 3. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem, 1998. / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. 238 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

16. Pozderović, Andrija.
Mjesto i uloga prerade poljoprivrednih proizvoda u obnovi i razvitku Hrvatskog Podunavlja // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. 13-14 (pozvano predavanje,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

17. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Influence of membrane filtration on quality of white wine "graševina" // Lippay Janos & Vas Karoly International Scientific Symposium : Book of abstracts / Pal, Sass (ur.).
Budimpešta : University of horticulture and food industry, 1998. 80-80 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

18. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Korelacija reoloških svojstava i temperature smrzavanja kaše jabuke // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Vladimir Marić i dr. (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. 30 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

19. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Koncentriranje arome voća reverznom osmozom kod koncentriranja voćnih sokova uparavanjem // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Vladimir Marić i dr. (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. 18 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

20. Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Flisak, Nataša.
Utvrđivanje operativnih parametara za proizvodnju kakao instanta // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. 49 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

21. Ugarčić-Hardi, Žaneta; Bede, Milutin; Perić, Ljiljana; Koceva, Daliborka; Sabo, Mirjana.
Varijabilnost kakvoće novih genotipova ozime pšenice // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. 54 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

22. Piližota, Vlasta.
Prerada poljoprivrednih proizvoda // Strategija gospodarskog razvitka istočne Hrvatske - Sinopsisi / Baban, Ljubomir ; Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek : Hrvatsko društvo ekonomista, 1997. 28-28 (pozvano predavanje,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

23. Pozderović, Andrija.
Strateški pravci obnove i razvitka prehrambene industrije istočne Hrvatske // Strategija gospodarskog razvitka istočne Hrvatske / Baba, Ljubomir, Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek : Hrvatsko društvo ekonomista, 1997. 29-29 (pozvano predavanje,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Neobjavljena sudjelovanja na skupovima
 

1. Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Dubravka.
Sušenje pšenice i utjecaj temperature sušenja na neke pokazatelje tehnološke kakvoće zrna // .
(predavanje,neobjavljeni rad,znanstveni).

2. Piližota, Vlasta.
Proizvodni programi i konkurentnost na tržištu // Strategija razvitka poljoprivrede i prehrambene industrije istočne Hrvatske / Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek : HGK,CROMAR, Hrvatsko društvo ekonomista, 1999. (pozvano predavanje,međunarodna recenzija,neobjavljeni rad,znanstveni).

3. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Strategija razvitka prerade poljoprivrednih proizvoda u istočnoj Hrvatskoj // Strategija razvitka poljoprivrede i prehrambene industrije istočne Hrvatske / Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek : HGK, CROMAR, Hrvatsko društvo ekonomista, 1999. (pozvano predavanje,međunarodna recenzija,neobjavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Magistarski radovi
 

1. Moslavac, Tihomir.
Promjena reoloških svojstava kaše jabuka / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.04. 1999, 148 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Kunovac, Darko.
Utjecaj tlaka i udjela različitih aldehida i estera na protok permeata kod koncentriranja otopina reverznom osmozom / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno - tehnološki fakultet, 06.02. 2002, 87 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

2. Bašić, Katarina.
Utjecaj tlaka i udjela različitih alkohola na koncentriranje vodenih otopina reverznom osmozom s membranom HR 95 / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno-tehnološki fakultet, 04.07. 2001, 76 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

3. Marić, Zdenka.
Utjecaj tlaka i udjela različitih alkohola na protok permeata kod koncentriranja otopina reverznom osmozom / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno - tehnološki fakultet, 19.02. 2001, 82 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

4. Paulik, Petar.
Utjecaj tlaka i udjela različitih alkohola na koncentriranje vodenih otopina reverznom osmozom s membranom HR 98 / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno - tehnološki fakultet, 13.07. 2001, 81 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

5. Vuković, Melita.
Utjecaj membranske filtracije na organoleptička svojstva vina sorte Graševina / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 19.12. 2000, 66 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

6. Žeravica, Katica.
Utjecaj dodatka saharoze i pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 05.07. 2000., 73 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

7. Bokun, Dominika.
Reološka svojstva modelnih otopina saharoze, pektina i celuloze kod niskih temperatura / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 02.11. 1999, 73 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

8. Kelemović, Robertina.
Utjecaj tipa membrane i tlaka na kakvoću i protok vina kod ultrafiltracije i mikrofiltracije pločastim modulom / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 16.12. 1999, 75 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

9. Marković, Sanja.
Utjecaj ultrafiltracije cijevnim modulom na kakvoću vina Erdutska graševina / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet , 05.11. 1998, 59 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

10. Planinić, Mirela.
Utjecaj procesnih parametara na kvalitet vina erdutska Graševina kod ultrafiltracije pločastim modulom / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 05.07. 1998, 63 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.

11. Viljušić, Marinko.
Utjecaj procesnih parametara na protok permeata kod ultrafiltracije vina pločastim modulom / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 10.12. 1998, 73 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
Vrh
 
  Druge vrste radova
 

1. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir.
Idejni tehnološki projekt tvornice smrznute hrane (Grad hrane-Food town), 1999. (elaborat/studija).

2. Pozderović, Andrija.
Sirovinska osnova i proizvodi mokre prerade kukuruza, 1998. (ostalo).

3. Pozderović, Andrija; Kuleš, Mirko; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Moslavac, Tihomir.
Studija mokra prerada klukuruza, 1998. (ostalo).

4. Ugarčić-Hardi, Žaneta.
OPĆI PRINCIPI I PROIZVODI SUHE PRERADE KUKURUZA, 1998. (ostalo).
Vrh
 

Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.

Detaljnije...

upomoc
foot_4